De vakantie zit er bijna op! Hieronder informatie over de start van het nieuwe schooljaar.

Brugklassen
Voor de eerste klassen vmbo, mavo en havo-vwo is er een introductieprogramma van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september. Informatie over de introductieweek is te vinden in deze brief voor de klassen 1 vmbo basis en kader en in deze brief voor de klassen 1 mavo, mavo-havo en havo-vwo. Op maandag 4 september haal je ook je boekenpakket op volgens dit schema. Neem een stevige tas mee!
De schoolfotograaf komt op 8 september foto’s maken, dus trek je beste kleding aan. In dit schema kan je vast zien hoe laat dat gebeurt.
Informatie over de aanschaf van schoolspullen, schoolkosten en meer is te vinden in het brugklasboekje 2023-2024.

 Leerjaar 2 en hoger
Vanaf woensdag 30 augustus 12.00 uur is Magister te bekijken. Je kan daar zien in welke klas je zit en wat je rooster is. Als je weet in welke klas je zit kan je in dit schema zien wanneer je je boeken op moet halen. Let op! voor de meeste klassen is dat al op vrijdag 1 september, voor een paar klassen is het op maandag 4 september.
Op dinsdag 5 september zijn er introductie-activiteiten voor alle klassen 2 en hoger. Je hebt daarover een brief ontvangen. In dit overzicht zie je hoe laat je die dag aanwezig moet zijn en wat je mee moet nemen. In het overzicht zijn ook de brieven te downloaden.
De lessen starten op woensdag 6 september volgens het rooster in Magister.
De schoolfotograaf komt op 8 en 11 september foto’s maken, dus trek je beste kleding aan. In het schema van 8 september en het schema van 11 september kan je vast zien hoe laat dat gebeurt.

Informatie over de start van schooljaar, aanschaf van schoolspullen en schoolkosten is ook in de V-Mail van juni 2023 te vinden.