Brugklassen

MENU

Op 1 juli is er een sportdag voor alle brugklassers (met uitzondering van de sportklassen).
Op dinsdag 2 juli is er een inhaaldag: gemiste proefwerken uit de proefwerkweek moeten dan worden ingehaald. Je maakt met je docent een afspraak hoe laat en waar je het proefwerk inhaalt.

Op woensdag 3 juli om 10.00 uur is de cijfersluiting van schooljaar 2018 -2019. In principe zijn dan je overgangscijfers bekend, maar dit is altijd onder voorbehoud. Pas na de rapportvergadering,  – die is voor alle onderbouwklassen op vrijdag 5 juli – , is zeker wat je cijfers zijn en of je overgaat en naar welk niveau.
In de week erna moet je je boeken inleveren. Dat is op maandag 8 juli. Hoe laat jij je boeken moet inleveren zie je op dit schema. Daarna is het even rustig.
Op vrijdag 12 juli kom je je rapport ophalen. Hoe laat je waar moet zijn zie je in dit schema.

Daarna begint de zomervakantie.
Je hebt officieel vrij van maandag 15 juli tot maandag 26 augustus, maar op vrijdag 23 augustus moet je waarschijnlijk je boeken voor het nieuwe schooljaar weer halen. Hoe dat gaat en hoe laat en waar je dat gaat doen vind je op de website op 21 augustus.

Alle informatie over het einde van het schooljaar en het begin van het nieuwe jaar staat in de V-Mail van juli. Die kan je binnenkort downloaden.