Wil je het Vellesan echt beleven? Meld je dan aan voor de Vellesan Experience!

Op woensdagmiddag 12 februari 2020 van 14:00-16:00 is de Experiencemiddag.  Je geeft je op voor deze middag door een e-mail te sturen met daarop je voor- en achternaam en je keuze (zie hieronder). Het wordt weer een hartstikke leuke middag. Komen hoor!

Het programma voor 12 februari is als volgt:

Keuze 1. Workshop Dans
Tijdens deze leuke middag maak je kennis met verschillende dansonderdelen. We sluiten af met een echte choreografie!
Keuze 2. Workshop Sport
Tijdens deze workshop maak je kennis met de extra’s die onze sportklas te bieden heeft. Durf jij de sportieve uitdaging aan?
Keuze 3. Workshop iPad
Op deze middag maak je een echte vlog over een bijzonder onderwerp. Altijd al een camera in je hand willen hebben? Meld je dan aan voor deze workshop!
Keuze 4. Workshop Science
Tijdens deze Workshop ga je allerlei spannende proefjes doen die te maken hebben met de verschillende onderwerpen uit de natuur. Word jij onze Freek Vonk?
Keuze 5. Workshop Masterchef
Het Vellesan beschikt over de nieuwste keukensnufjes. Kom je ze testen? Maak met onze chefkok een recept en verras iemand!
Keuze 6. Workshop Beauty
Ga voor een complete make-over! Deze middag leer je haren vlechten, make-up aanbrengen en nagellakken. Ga vervolgens op de foto met het eindresultaat als een echte prins(es).

 

Aanmelden kan tot en met 7 februari 2020. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op! Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding.