De vakantie zit er bijna op! Hieronder informatie over de start van het nieuwe schooljaar.

Brugklassen
Voor de eerste klassen vmbo, mavo en havo-vwo is er een introductieprogramma van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september. Informatie over de introductieweek is te vinden in deze brief voor de klassen 1 vmbo basis en kader en in deze brief voor de klassen 1 mavo, mavo-havo en havo-vwo. Op maandag 29 augustus haal je ook je boekenpakket op volgens dit schema. Neem een stevige tas mee!
Informatie over de aanschaf van schoolspullen, schoolkosten en meer is te vinden in het brugklasboekje 2022-2023.

 Leerjaar 2 en hoger
Vanaf woensdag 24 augustus 12.00 uur is Magister te bekijken. Je kan daar zien in welke klas je zit en wat je rooster is. Als je weet in welke klas je zit kan je in dit schema zien wanneer je je boeken op moet halen. Let op! voor de meeste klassen is dat al op vrijdag 26 augustus, voor een paar klassen is het op maandag 29 augustus.
Op dinsdag 30 augustus zijn er introductie-activiteiten voor alle klassen 2 en hoger. Je hebt daarover een brief ontvangen. In dit overzicht zie je hoe laat je die dag aanwezig moet zijn en wat je mee moet nemen. In het overzicht zijn ook de brieven te downloaden.
De lessen starten op woensdag 31 augustus volgens het rooster in Magister.

Informatie over de start van schooljaar, aanschaf van schoolspullen en schoolkosten is ook in de V-Mail van juni 2022 te vinden.