Ons heeft het droevige bericht bereikt dat Chris van der Wal op 54-jarige leeftijd is overleden.
Chris van der Wal was sinds 2002 werkzaam op het Vellesan College. Hij was een fijne docent aardrijkskunde en geschiedenis voor zijn leerlingen. Hij bood structuur, was duidelijk en kon enthousiaste verhalen vertellen. Voor veel leerlingen zijn de ‘gouden tips van meneer Van der Wal’ een begrip.

Chris van der Wal was een toegewijd mentor en hield het welzijn en de resultaten van zijn mentorleerlingen nauwkeurig in de gaten. Zelfs de laatste maanden waarin hij vanwege ziekte thuis was, vroeg hij regelmatig hoe het ervoor stond met zijn leerlingen. Hij had er oog voor dat de corona-tijd geen gemakkelijke tijd is voor pubers.
Naast docent en mentor was de heer van der Wal betrokken bij het organiseren van projectweken en werkweken. Zo deelde hij zijn passie voor de geschiedenis en geografie op talrijke excursies en organiseerde hij zeildagen in zijn geboortestreek in Friesland.

Wij zullen Chris van der Wal gaan missen op het Vellesan College. Graag nodigen we leerlingen en ouders uit om in het condoleanceregister te schrijven en wellicht een mooie herinnering aan hem te delen. We zullen dit delen met zijn nabestaanden.
Ga naar het condoleanceregister.