Dit is een ingewikkelde tijd! Je kind is vaker thuis. Naast ouder heb je er ook de rol van activiteitenbegeleider en parttime docent bij gekregen. Dit kan knap lastig zijn. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Kennemerland kan hulp of advies geven.

 Elke werkdag kun je terecht bij het online opvoedspreekuur ‘Opvoeden & Zo online’. Denk aan vragen over hoe je je kind kunt motiveren om huiswerk te maken of hoe je om kunt gaan met kinderen die alleen maar oog hebben voor TikTok of de hele dag gamen? Een coach van het Centrum voor Jeugd en Gezin helpt je telefonisch of online op weg in maximaal drie gesprekken, zonder kosten en zonder verwijzing. Neem contact op met het Informatie- & Adviesteam via 088 – 995 8355 of info@cjgijmond.nl

 Er is ook de mogelijkheid om met andere ouders in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Socius Maatschappelijk Dienstverleners organiseert online oudergroepen die wekelijks, met elkaar contact hebben. Met maximaal 6 ouders kun je tips en ervaringen uitwisselen. Dit gebeurt met videobellen op een vast tijdstip onder begeleiding van een sociaal werker. Meer informatie kun je vinden op: https://groepenvansocius.nl/wordpress/online-oudergroep/.