Nu de centrale examens beginnen is het goed om alle zaken over het examen op een rij te zetten. Er zijn nogal wat wijzigingen in bijvoorbeeld de slaag-zakregeling doorgevoerd gedurende dit examenjaar.
In week 13 is er een voorlichting geweest voor leerlingen en ouders van alle afdelingen over alles rond het examen. Kijk de powerpoints van die informatie-avond terug voor vmbo, mavo en havo-vwo. Op deze avonden is uitleg gegeven over alle aanpassingen rond het examen en de slaag-zak regeling. Ook het examenreglement is aangepast. Bekijk de nieuwe versie maart 2022.
Een kort handzaam overzicht van alle wijzigingen staat in een apart artikel. Alle (nieuwe) data rond het examen zijn in dit schema te vinden. Voor de leerlingen is er een handzaam informatieboekje met alle informatie over het centraal schriftelijk examen: Informatieboekje CSE mavo;  Informatieboekje CSE havo-vwo.  
Een overzicht van alle PTA’s is terug te vinden op deze pagina. Over de examentrainingen door Lyceo hebben ouders een aparte brief ontvangen.