update 19 december
Het kabinet heeft afgelopen zaterdag een harde lockdown afgekondigd om verdere verspreiding van de omikron variant van het coronavirus in te dammen. Dat betekent dat de school tot 10 januari voor alle leerlingen gesloten is, met uitzondering van de eindexamenklassen.
Alle eindexamenleerlingen hebben volgens rooster les op school. Ook geplande schoolexamens gaan gewoon door. Voor-examenklassen volgen op dinsdag 21 en woensdag 22 december online lessen volgens rooster, als voorbereiding op de SE-week in januari. Voor alle overige klassen vervallen de lessen. Geplande proefwerken worden verschoven naar de periode na de kerstvakantie. Leerlingen die spullen uit hun kluisje nodig hebben halen deze maandag volgens schema op (zie brief).
Wij gaan ervan uit dat de lessen vanaf 10 januari weer op school plaats vinden. Daar wordt op 3 januari door het kabinet een besluit over genomen. Uiterlijk 7 januari 2022 communiceren we onder andere op deze pagina of de lessen op school of op afstand (online) plaats gaan vinden. Meer informatie staat in de brief naar ouders.